Спомените от албума
са нашия мил живот.
Те са мигове прекрасни,
преживяни с любов.
Това ни топли и до днес.
Макар и бури да кънтят,
спомените щом ги има,
те държат ни двама.
Днес от снимката ме гледа,
младо, стройно хубаво момче,
- че познавам ли го аз?
Тази радост за окото.
Гледам се и се питам!
Аз това ли съм била?
Ти такава ме обикна,
че до старини сега.
Всеки ден, спомняме си нещо
и се смеем от сърце.
От очите ни сълзите капят
и държим се здраво за ръце.
© Елена All rights reserved.