Apr 1, 2009, 11:57 PM

Спонтанно 

  Poetry » White poetry
578 0 1

 

Половината да падне

като прашинка

от пълноводието

на зеления ти свят;

да търсиш (нейде другаде)

да търсиш (бряг)

така несиметричен

със съня ти;

да го търсиш

и пак, и пак...

 

 

© Андромеда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Кратко. Замислящо. Интересно.
    Харесва ми.
    Половината на кое? На нечие сърце?
Random works
: ??:??