Sep 15, 2009, 1:41 PM

Способен ли си да забравиш? 

  Poetry » Love
668 0 4

 

 

Способен ли си да забравиш

моята усмивка,

която като изгрев нежен,

 за тебе е била,

и как - о, Господи -

 до лудост съм те искала?

Способен ли си? Не, не си!

 Аз знам, че е така.

 

Не се забравят лесно

 топлите ми длани -

та с тях съм покорила

най-нежния ти връх.

В онази малка стая

 и всичко преживяно

чрез теб намерих

 своя дълго търсен път.

 

Намерих се в очите ти –

 дъждовно утро,

което по лицето ти се стече

 в образ на сълза.

Нима ще можеш

да забравиш всичко?

Способен ли си? Не, не си!

Аз знам, че е така.

 

 

 

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??