Oct 30, 2018, 8:45 AM

Спри се, славею... 

  Poetry » Love, Landscape, Other
456 3 4

Пренесе ме далече твойта песен –

славеева, отново към мига,

на радостта сред сочно – дива есен,

преобразила в страст една тъга.

 

И щом ме връщаш насред тая лудост,

то сладък спомен нека е това –

невинно как сляха се капки мускус

с дъха на прецъфтелите цветя!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??