Jun 6, 2015, 9:58 PM

Спрях 

  Poetry
569 0 2

Спрях!
Преди да погледна
нощта в очите ти.
Преди да заровя
пръсти в косите ти.
Преди да попитам
душата си.
Преди да докосна
съня ни.
Преди да повярвам
в мечтата ти.

Спрях.
Но не затворих
вратата си.

 

© Камена Григорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??