Aug 24, 2017, 9:09 PM

Спрял компас 

  Poetry » Love
227 3 2

Без тебе е същото, само че толкова иначе. 
И себе си лъжа, денят ми че леко минава. 
Усмихвам се винаги. Нищо, че е насила! 
Упора на всеки, учител, съветник, щом трябва. 

 

И здрава колона във храма на вярата своя, 
променям земята със жест и с човешка милувка. 
И колкото силно боли, аз старая се толкова 
да давам на другите. Удара връщам с целувка. 

 

Без тебе съм същата, само че много различна. 
Ранена, а колко са меки, беззлобни ръцете ми! 
И никой не знае, че всъщност съм твое момиче. 
И само очите на двама ни са ни свидетели. 

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??