May 18, 2007, 10:44 AM

Срам  

  Poetry
1023 0 10
Срам ме е от мен самата.
Как така аз все греша?
Защо съм такава -
каквото направя, е беда?!

Хубави хора наранявам...
Странно звучи, но е истина.
В Земята ще се скрия аз.
Извиних се, но облекчение... няма...

Гузна "работи" в мен съвестта!
Не ми дава миг покой.
Тежи ми вината,
разкъсва ми душата...

© Радостина Каракчиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??