Aug 18, 2005, 7:42 PM

Сравнение 

  Poetry
1396 0 0
И по-зла да беше от Юда
пак бих избрал да те целуна,
и ако трябва в дантевия ад да легна,
аз пак бих избрал за миг да те погледна!

© Ицо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??