Nov 30, 2017, 2:01 PM

Сред розите се скри... 

  Poetry » Love
227 0 2

Сред розите се скри,

а те –

жестоките –

със острите си пики

лицето ти раниха.

Сега по него споменът остана: 

в предишен миг

сред розите

потърси красота,

а те,

усетили във теб съперница,

си отмъстиха...

© Живодар Душков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Кратко и истинно! Поздрав!
  • Хубаво!
Random works
: ??:??