Nov 1, 2009, 4:31 PM

Среща 

  Poetry » Phylosophy
589 0 15

Срещнах те – веднъж,

насън, но с отворени

очи...

Яздеше бял кон,

в бяло облечен,

кимна ми с глава,

и аз – разбрах...

След това видях те,

в твоя храм,

ръката си

на моята глава сложи

и ме благослови...

На колене паднах аз,

пред теб – Иисусе,

но ти вдигна ме

и се усмихна,

хвана ме за ръка,

поведе ме...

и тук свърши моят сън,

с отворени очи....

Прости ми, ако с нещо

те обидих,

но аз повярвах в теб,

ти знаеш това...

Помогни ми

моята душа да бъде чиста.

Помогни ми

да мога да дарявам здраве,

както ти – някога и сега...

Помогни ми

в песен да излея,

обичта си към теб.

Прости ми, ако неволно

съм съгрешила

пред Теб...

Амин!

 

92г.

© Сириус Надежда All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??