Jul 26, 2009, 6:15 PM

Среща 

  Poetry » Love
555 0 8

                                                На Мименцето Стоева!


Все още чакам първата ни среща,

за да се запознаем с теб, любов.
Ела при мене в тази нощ гореща,
да те посрещна аз вече съм готов!

 

Но тебе пак те няма... закъсняваш,
а на мене ми е тъй студено...
Може би ти хората с любов даряваш
и забравяш моето сърце ранено!...

 

Ти не идваш, тогава ще си лягам,
но на вратата се похлопва, ще отворя...
Здравей, ти при мене май че си дошла,
от радост сега не смея да говоря!

 

Влез във мойта стая и поседни,
дълго време за тебе съм се готвил,
само не си отивай... остани,
какво е да си обичан вече съм забравил...

 

Но ти не чуваш... тръгваш си -
просто ей така... без думи и без зов
ще чакам някога наистина да дойдеш,
Чули ме!? Искам те, любов!

 

          22.VII.2009г.
            02:15ч.

© Илия Кузев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??