Аз не виждам,
не усещам
и към тебе
не поглеждам.
Аз си мисля
и се лутам,
сякаш сяпа съм
и глуха,
не разбирам
и не знам
дали искам
да си сам.
Аз живея
и умирам,
аз се смея
и се спирам.
Защо сложно
е скроен
този свят
за теб и мен...
© Мартина Георгиева All rights reserved.