Подготвям се
за дълго чаканата среща.
Сресвам бавно мислите
и броя ударите на сърцето –
по-малко са с един.
Затварям очи
и навътре поглеждам.
Бяло е и е чисто,
поне така ми се иска.
Но в ъглите не надничам.
Там, под изгорели свещи,
тихо светят стари спомени
от отминалите срещи.
Още един удар на сърцето
и ще тръгвам.
Знам, тя вече чака -
там, отсреща.
Любовта никога не пропуска
своята среща.
© Ники All rights reserved.
Желая на всички хубави и продължителни срещи през цялата година!