Jan 22, 2011, 4:56 PM

Среща 

  Poetry » Other
721 2 5

Когато след години ний се срещнем
и спомним си за миналите дни,
навярно слънце пак ще блесне
в изстиналите ни очи.

Усмивка топла ще изгрее
и нашите сърца ще озари;
дали смехът плача ще надделее
или сълза една ще пропълзи.


И вятърът отново ще повява,
ще роши нашите коси
и пак ще бъде тъй красиво, както нявга,
но няма толкоз много да боли.

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??