Oct 22, 2008, 12:30 AM

Среща 

  Poetry » Love
531 0 6
СРЕЩА

Скриха ни къщите,
малката стая.
Клепки притвори
прозорче пред мен.
Среща метежна -
заключена тайна
спира дъха ни.
Мерло и бадеми.
Бликнала обич
от моето тяло
дави, преляла
в очите и мислите.
Светя от нежност.
Светя до бяло!
Бавно изгарям
в греха си пречистена...
Мракът се лута
в малката стая,
търси телата ни -
тлеещи свещи.
Малкото паяче
с тайни на заем
мрежа заплита.
И моли за среща.

© Геновева Цандева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??