Jun 7, 2007, 1:08 PM

Среща с Ангела 

  Poetry
572 0 13

Имам среща с Ангела небесен
там, между живота и смъртта!
Ще го моля -,,Ангеле чудесен,
моля те, не вземай ти деца!

Ето мен, вземи ме и си тръгвай!
Твоя съм, бъди със мене мил!
Само не дели децата от бащите!
Майките от свойте дъщери!

Аз съм възрастна и няма
дълго време да остана тук.
За децата има много време,
докато натрупат грехове!

Хайде, Ангеле, води ме!
Направо там, при Господ Бог.
Ключове от Ада ти вземи ми,
аз сама ще вляза в този трап!

А децата, моля те, пази ги!
Прегърни ги с ангелски криле!
На Земята, моля, остави ги,
със усмивки да блести деня!''

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??