Aug 19, 2009, 4:43 PM

Среща с капка 

  Poetry » Landscape
644 0 1

Търкулна се една сълзичка
по ръба на онзи лист.
Падна в моята ръчичка
и започна да изчезва.
Загледах малката сълзичка
с блеснали очи.
Потъня тя в дланта ми,
сякаш се разтопи.
Останах вцепенена, с
влажни насълзени очи.
Отрони се от тях сестричка,
на онази, малката сълзичка.
Приличаха си двете капки,
напоиха моята ръка.
Животът им бе кратък
и изпълнен с тъга.

© Зорница Арие All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??