Nov 30, 2007, 5:43 PM

Стани, момиче и напред! 

  Poetry » Love
765 0 25
Една девойка разплакана, сама
лежи на спалнята свенлива, полугола.
На масата е кацнала звезда,
във стаята - луната полудяла!
Прозорецът отдавна е угаснал.
Блестят очите в тъмната мъгла.
Във вазата букетът е увяхнал
от сълзите, пропити от солта!
......
Стани, момиче! Отвори вратата!
Не е последен този влак за теб.
На всяка гара любовта те чака!
Cтани, бъди разумна и... Късмет!
                                        За всички изоставени момичета

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??