Apr 22, 2008, 9:47 AM  

Старата любов 

  Poetry » Love
688 0 9

     Старата любов

Старата любов е кат жарава,
гаснейки, все още тлее.
Съчка да подхвърлиш само,
отново тя ще оживее.

Ще лумне огън от забрава,
въглени ще разгори.
Спомените ще възкръснат
и чувствата ще съживи.

Старата любов е като ехо –
мигове на нежност се повтарят.
Отново сплитат се ръце,
години натежали се забравят.

Отново в младостта ни връща,
където огън е горял.
Стопля ни сега жарава
от спомен в сърцата оживял.

© Лилия Нейкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??