Jun 1, 2012, 7:41 PM

Старателно изтупай сетивата 

  Poetry » Phylosophy
1179 0 11

Атлазени пантофки сваляй, принце -
препускай бос на щур адреналин,
а той из вените ти на талази
сърцето ще изпълва... По един

 

магичен начин те зарежда с лава,
създава чувство, че си жив.
И питаш се - къде съм гледал,
и как допуснал съм ЖИВОТ, а сив!?

 

Старателно изтупай сетивата,
затлачени от гъстата мъгла
на тъмно минало, на миг нераден,
и в слънце превърни оназ тъга,

 

която досега е в теб гнездяла
и раждала сълзи от мрак.
Я виж - светът е тъй чудесен
и радвай се... Той няма аналог!

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??