Oct 29, 2017, 12:34 AM

Старите стълбища 

  Poetry » Other
457 1 0

      Виж!

             стъпка

                 по стъпка

                      по стъпка

  Вървя към теб!

 

       Чуй!

             стълбищата

                          старите

                              прогнилите

  Скърцат пак за теб!

 

       Спри!

            стъпките

                     моите

                         малките

  Плачат за теб!

© Хари Спасов All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??