Oct 23, 2011, 8:50 AM

Старото си тръгна 

  Poetry
308 0 1

Старото си тръгна,

новото дойде.

Някой дверите отвори

и ми подари сърце.

Нов живот

и всяко слово

ражда мигове,

съзвездия,

щастие у нас

и в наш'те светове.

Нежността събира сила.

Утре ще е тук.

Утре

тя ще е непобедима.

© Кирилка Пачева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??