Jun 30, 2019, 2:07 AM

Стая 

  Poetry » Other
394 5 4

Стая... Зная –
път към безкрая е.
Аз съм изваян,
тих и потаен.

 

На спомен ухае,
който дълбае
в очите на рая
белег нетраен.

 

Отново блуждая.
Защо те желая?
Дали да призная,
че ти си ома̀я?

 

Стая... Мечтая.
Витая. Дерзая.
Дано те позная в
на дните ни края.

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??