Feb 14, 2014, 11:11 AM

Стая 

  Poetry
381 0 0

Стаята - спомен

е същата почти.

Прашасали мебели -

в средата

куп мечти.

 

Присъстват духом -

усещат се -

Две души -

докосват се, смеят се

между 

четири стени.

 

Стара история

на ново

разказана -

парфюм, цигари,

водка, червило

размазано...

 

Същата стая

с променени съдби.

Афери, раздели,

писъци и 

нови тъги.

© Инна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??