Apr 4, 2015, 5:13 PM

Стени 

  Poetry » Love
577 0 0

Не си ли самотен

между тези четири стени. 

От стая в стая. 

готвиш тук, спиш там. 

не изпитваш ли нуждата да 

споделиш.

Това легло? 

С някой.

 

Изгаси телевизора 

и чуй ме! 

Аз съм тук. Искам да те 

посрещна, искам да те докосна. 

Да направим заедно салата, 

да поспим в меките завивки, 

Заедно! 

© Въображение All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??