Jan 18, 2007, 11:08 PM

Стига!!! 

  Poetry
537 0 8
Стига песезимизъм!-
Оптимизма вдига рамене,
вътре в мен той безчувствен мълчи,
явно песимизма докрай
го е покорил.

Стига погубени мечти!-
Една цяла не остана,
всички на парченца
пръснаха се по земята,
като топка кристална.

Стига фалшиви надежди!-
Светлинка дали ме чака в края на тунела?
Една искрица не остана....
А аз лутам се сред хората
и търся отново себе си!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??