Jan 25, 2022, 10:21 AM

Стига рИва! 

  Poetry » Other
299 0 0

АйдИ, стига рИва,
колко дни до тебе усъмвах?!
Все ти бях проста и в нищо добра,
все змий и гущери бълвах...

 

Всяка друга бе по-умна от мен,
само аз не бях ти по мяра...,
нищо, че ти си пълен бушмен -
кълнеш кат' циганките на пазара.

 

За кой ти е тъжно, бе? 
Стига рИва!
Та аз съм "най-ужасната
и психично болна жена"!!!!!!

 

Ей..., слагай балтонЯ и бягай,
че не съм аз от тия жени,
ще докача тоягата и после
доста дълго сърце ще те боли.

© Natalie All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??