Feb 22, 2016, 5:39 PM

Стих 

  Poetry » Phylosophy
528 0 1

                                                                           стих

                                                                              е

                                                                           дума

                                                                     

                                                                         твърде

                                                                          силна

 

                                                                          болка

                                                                        майчина

                                                                        родилна

 

                                                                          повече

                                                                              от

                                                                      светлината

 

                                                                       изначална

                                                                              и

                                                                        пресвята

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??