May 7, 2013, 4:57 PM

Стихче 

  Poetry » Other
606 0 0

А беше хубаво в съня ми

като утринна литургия!

А беше чисто в съня ми

като детската душа.

И палаво беше в съня ми

като игриво коте.

И беше слънчево в съня ми

като лятно небе.

И красиво стихчето беше

в съня ми.

Ала наяве не!

© Линна-Виделина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??