Sep 24, 2008, 2:32 PM

Стихийно 

  Poetry » Phylosophy
481 0 3

Стихийно

В мен бушуват хиляди емоции,
и бунтувам се, и търся свободата.
Ту съм радостна, щастлива и обичана,
ту затворник съм и в плен съм на децата.
Като водна сила нежна и опасна съм,
приласкавам, но жестока съм в гнева си.
И така се мятам, себе си ранявайки,
и стихийно равновесието търся.
То убягва ми понякога, признавам си,
даже често съм на полюси различни.
Е, такава съм! Такава ще си бъда,
бреговете ме раняват, но... обичам ги!

© Мария Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??