В пелена от топлина ще се обвия
Ще пусна безумната стихия
Да рисува в синьо и сребристо
В мене всичко да е чисто
Без четка и бои
Музика в душата да струи
Като художник да твори
Снежинките в сълзи
Сълзите в звезди
Усмивките лъчисти
Златисти и сребристи
Не няма да ги крия
Тъгата ще измия
Сребристо синя
Ще е моята стихия
© Любомир Деничин All rights reserved.