Jan 24, 2018, 10:13 AM

Стихотворени 

  Poetry » Phylosophy, Civilian, Free verse, Other
553 0 0

Стихотворение

 

дали поета Гео Милев
ако беше жив щеше да си извади
и другото око
...
....
.....
Въздишам!
Краят.

© Павел Ваклинов All rights reserved.

свободен стих 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??