Jun 10, 2006, 1:43 PM  

Стипцаджийство 

  Poetry
583 0 5

Бедите всъщност,

идват от това,

че всяко нещо

има си цена...


Цените,

от витрините се смеят

пред тях дори,

бохемите немеят.

 

Но, кокалът е кокал...

Който пръв

налапа мръвката 

ще стане лъв.


Такъв е днеска просто кръговрата –

не стига само шопската салата.

 

- Пестете своите мисли, вий млади поети –

богатство се трупа от песни, непети!

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??