Измамно-невинна покана:
да опитаме пак;
отново гурме е капанът
с дегустация на Вина.
Аперитивът е погледи-заговори,
отлежали в сърца;
пред вечеря от разговори
в оскъдната светлина.
За десерт има тайни,
сервирани са фламбе,
а вкусът на искрите нетрайни
ще ни държи задълго във плен.
Зарадва ме коментара ти, Йоана!