May 13, 2009, 12:47 AM

Стискам мокрите клепачи... 

  Poetry » White poetry
661 0 12

Стискам мокрите клепачи,
да измия със сълзите вътре в мен,
твоя лик, устните, ръцете
и мига, на който
си останах в плен.
Стискам си сърцето, 
да не викна
колко липсваш 
в този празен ден,
колко те обичам и желая,
а не си, не си до мен...
Стискам си душата, да не хукне
по пътеките ни, 
извървени със любов.
Цялата се стягам да привикна,
да живея, обич моя, 
и без теб.

Но когато с нощното небе
преливат по клепачите ми 
парещите спомени,
пак в съня ми

устните лудуват,
целите окъпани в обичане.


 

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??