Feb 16, 2014, 3:19 PM

Сто и три усмивки 

  Poetry
981 0 21

Миг преди да се усмихна,

миг преди да дойдеш ти,

слънцето за теб подшушна,

зад пердето се прикри.

 

И се пръсна светлината,

в зайче слънчево трепти,

чувам стъпките познати,

кой ли на вратата ми звъни?

 

Някой със кокичета в ръката,

някой с топли ласкави очи,

влезе и донесе ми дъгата,

и усмивки сто и три.

© Сеси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??