Oct 9, 2018, 9:29 PM

Страх 

  Poetry
474 1 3

Посърнала сърна в среднощни срещи. 

Просветва светлина в църковни свещи. 

Преброден брод към преизподня. 

Изровен ров с ръце ще роня. 

С взор в земята, теб да зърна.

С вълчи вой любов да върна. 

Въздесъщ възкръсва мрака,

за нестинарски танц, жар чака. 

 

© Мария Божкова All rights reserved.

МаЖор 

2018 год. 

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??