Когато се свиваш
във ъгъла сам
наказан недостойно
от някой голям.
Когато се цупиш
но вътрешно плачеш
и казваш безспирно
"обаче, обаче"
Когато отново
тръгваш си сам
от купона на кифлата Пам.
И когато в мъглата редува се
болка и обич
егоизъм и страст
страха е отворил своята паст.
© Радост Тодорова All rights reserved.