Mar 24, 2009, 10:08 AM

Страх 

  Poetry
387 0 3

              СТРАХ

 

Нощта черни сенки застила -

светлините от къщи краде.

Градът в мрака търси закрила.

Сънят ме води, не зная къде.

 

Облаци прохождат със страх.

Озъбена луната с яд ги заглежда.

Кучета вият. Време за грях.

 

… Душата е бременна с нова надежда.

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??