Jan 22, 2007, 8:15 AM

СТРАХЛИВЕЦ 

  Poetry
975 0 2

СТРАХЛИВЕЦ

И тази вечер аз те чаках сама,

Потънала в мечти и копнежи,

Разпиляла навсякъде в нощта

Радости, ласки и надежди.

И тази вечер пак не дойде,

Скришом отиде си ти от мен.

Ах, как да те забрави моето сърце

Като плаче то за тебе всеки ден.

Защо криеше, че не ме обичаш?

Изпитваше страх от мене. Нали?

Човек, който не може да отрича

Е страхливец. Такъв си и ти.

Вече напира в душата омраза,

Но въпреки това аз още те обичам,

ти течеш по вените ми като зараза

и като сянка след мене сякаш тичаш.

Никой не знае моята болка

И ти няма да я разбереш дори,

Щом пак тръгваш в друга посока,

Тогава и сърцето ми с тебе вземи.

Нека ме боли, че се влюбих

В един подъл и страхлив човек.

Нека ме боли, че те загубих

И нека за болката да не намеря лек.

 

 

 

© something else All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??