Dec 12, 2005, 9:54 PM

Страхливецът и храбрецът 

  Poetry
780 0 1
Стръхливецът съзрял опасността
умрял за сетен път и пак е жив.
Храбрецът с високо вдигната глава
напуска този свят,а след себе си оставя мит.

Страхливецът живота си запазил
утеха на земята не намира
умира...нищо не направил.
сърцето бавно колабира.

Човек...избягал от затвора на страха
и смел изправил се пред Бога...
решил проблемите си с лекота!
Разчупи всичките окови...
отправил се към свобода!
Умрял,доволен от живота...
Останал част от вечността!

© Елмо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??