Apr 23, 2015, 10:30 PM

Страхувам се 

  Poetry » Phylosophy
556 0 3

Страхувам се, че ставам ясновидка,
до мен всеки е странно познат,
цветя и вечеря, клишета, напитки,
последван от скука с душевен преврат,
и дните ми странни, еднакво постлани,
безмислени думи, капан, кръговрат,
сърдечни импулси, направо сковани
в плах опит за жалък преврат -
дали ще съумея да науча
сърцето ми да помни имена,
или ще продължа... и ще получа
цветя, клишета и за вечеря - самота?

© Камелия Кацарска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??