Feb 18, 2012, 12:51 PM

Страхувам се 

  Poetry » Love
1026 0 2

Страхувам се от игривия поглед,

който често спираш на мен.

Страхувам се от жаркия огън,

с който ме ограждаш в плен.

Страхувам се от ореола, с който

ти светиш в моите очи.

Страхувам се от болката, която

понякога ми шепне: "Мълчи!"

Страхувам се, когато открия

илюзията в нашия свят.

Обичта си как да зазидам,

без тя да ме връща назад?

© Таня Нецова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??