Aug 18, 2013, 8:56 PM  

"Реформаторът" Орешарски 

  Poetry » Civilian
441 0 0

Тоз, който учителите размотава,

тръгнал сега образованието да защитава.

Образоваността на учениците приоритет била!

Който я остави със счупени крила.

С делегираните бюджети дисциплината руши.

Отпушете своите уши

и чуйте:може и верни неща да казва,

но целта му е интелигентността да погазва.

Защото прост народ лесно се манипулира -

мафията да управлява, народът да не я спира!

 

/www.mediapool.bg/vlastta-traditsionno-otbelyaza-vazhnostta-na-obrazovanieto-i-obeshta-da-e-prioritet-news211193.html

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??