Dec 6, 2008, 9:55 PM

>>>Страхът на един 

  Poetry » Other
780 0 3
>>>Страхът на един<<<
>>>затворник<<<


Мълчиш,
                  боиш се,
                                   не казваш,
                                                       боли те,
                                    не искаш,
                 излъгваш,
измамваш,
               признаваш,
                                     наказват,
                                                        мъчат,
                                      умираш,
                     заравят,
забравят!

© Христинка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??