Jun 20, 2019, 8:32 AM

Странница 

  Poetry » Love
283 0 0

 

Хубава съм като слънцето!

Не ме поглеждай! ще изгориш.

От мене вятър вее,

като то хладен гроб

и от тъмна нощ.

В душата ми птичка пее –

Ти не я пъди!

Сърцето ми в огън тлее –

И скоро ще се разтопи.

Че аз съм странница,

наречена от ранни младини.

На нови светове обречена.

И тъй не се сърди!

 

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??