Nov 15, 2011, 3:20 AM

Страст 

  Poetry » Love
837 0 6

Ти си моето писанче,

ти си моята любов.

Ти си всичко най-прекрасно,

и за теб съм аз готов.

Готов да те целуна,

готов и на любов.

 

Обичам те, прекрасна моя,

за теб на всичко съм готов.

 

Твоите прегръдки аз обичам,

обичам нежно да ме галиш ти.

Обичам страстните целувки,

със които ме даряваш ти.

 

Искам ти да знаеш,

че винаги ще съм до теб

и твой приятел верен ще остана,

даже и след век.

© Ники Даскалов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??