Dec 24, 2009, 11:15 AM

Страст 

  Poetry » Love
687 0 3

Страст


 

 

Докосваш ме и бавно ме повеждаш към страстта...

Надига се във мене пропълзяващо

усещане върховно - завладяващо ума...

Обгръща цялото ми същество отдаващо...

Изпепелява ме отвътре като огън

и заличава разума... И целия околен свят изтрива...

Побърква ме... Оставя ме без дъх, без сили...

В очите ти потъвам и се давя... Свят ми се завива...

Обезумяла пак изпадам във екстаз...

Пред мене зее пропаст... Стигам до ръба...

И всеки миг ще полетя към нея аз...

Едва ли бих могла да се спася...

И всеки жест, и всяка дума в този миг

излишни са след туй докосване, което кожата запаметява...

Отеква във нощта любовен страстен вик...

Надига се и се излива като лава...

И ако трябваше във този миг

да избера аз вечността без теб...

Изобщо нямаше да се замисля!

А бих избрала само този миг, но с теб!


 

 

Елена Найденова - Sun


 

 

Тук може да видите стиха ми, облечен в клип:

http://bg.netlog.com/go/explore/videos/videoid=bg-195559

© Елена Найденова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??