Коктейл блаженство тази вечер пием.
Промъква се Страстта, пантера дива.
С косите си нозете ми пак миеш.
Неземно е, небесно е красиво.
Ушите ти закичвам с шепот нежен.
Камелия - целувка на гърдите.
Ръцете ти са здравеца ми, свежи.
Свещица си запалила в очите.
Земя с Небе извили са дъгата,
а лавата вулканно вече пуши.
Засвирва пулсът Страстната соната
и даже Господ, горе, се заслуша...
© Красимир Дяков All rights reserved.