Jun 23, 2006, 9:32 AM

Страстно 

  Poetry
873 0 15
Отново с тебе бях и с теб се любих,
там в хижата, сред гъстата гора.
На кожата от мечка те положих
и те поведох във страната на страстта.

Пак твойте длани нежно ме докосват
и устните ти все по мен сноват.
Слова прекрасни ти ми шепнеш,
които да ме подлудят.

Във танц вълшебен се впуснахме,
изпълнен с много топлина.
Във танц, във който с тебе бяхме,
аз мъж, ти истинска жена.

Не мога с думи да опиша
това, което се случи.
Жена и мъж, що там се любят,
пожар запален от искри.

Пожарът лумна и потегли,
далеч нагоре в планината.
Там сред дърветата вековни,
във страст изгаряха телата.

Навън снегът се кротко сипе
и вълци вият във ноща.
В емоция със теб, лудешка
не виждаме я тази красота.

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??